Ontdek de Kop van Goeree
Evenementen
Ontdekken
Overnachten en eten

Kop van Goeree

Over ons

De Stichting Promotie Kop van Goeree is opgericht in 2004 met als doel op een meer gestructureerde wijze vorm te geven aan de promotie en evenementen op de Kop van Goeree.
In 2005 was het speerpunt vernieuwing en dat heeft de Kop van Goeree geweten! Met meer dan 150 nieuwe activiteiten (waarvan 20 nieuwe evenementen) was er over vernieuwing niet te klagen. Na deze goede start zetten wij dit nu en in alle komende jaren voort.
Wij heten u van harte welkom op de Kop van Goeree en wensen u hier een fantastisch verblijf toe!

Het bestuur van de Stichting Promotie Kop van Goeree bestaat uit:
Voorzitter
Jan Flohil
Secretaris
Mirna Bogert
Penningmeester
Patrick Bezuijen
Bestuursleden
Kees van der Bok
Bernadette ter Linden
Anne Marie Trommel
Marian Steehouwer

U kunt contact opnemen met het bestuur via het secretariaat: info@kopvangoeree.nl.

Sponsoring
De Stichting Promotie Kop van Goeree kan haar activiteiten alleen voortzetten met behulp van sponsoring door bedrijven en overige belanghebbenden. Sponsors van de Stichting Promotie Kop van Goeree leveren een belangrijke bijdrage aan het toeristisch-recreatief product van de Kop van Goeree en mogen zich daarom Vriend van de Kop van Goeree noemen. Als Vriend van de Kop van Goeree krijg je ook korting op promotieartikelen en wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Stichting Promotie Kop van Goeree. Tot slot wordt je vermeldt op deze website. Ook Vriend van de Kop van Goeree worden?
Vul dan vandaag nog het sponsorformulier in en draag een steentje bij aan de evenementen en promotie voor zowel de bezoeker van de Kop van Goeree als de eigen inwoners!