Ontdek de Kop van Goeree
Evenementen
Ontdekken
Overnachten en eten

Kop van Goeree

Evenementen

Toeristendag; grote braderie in Ouddorp
Ouddorp 15 augustus 2018

8.30-18.00 uur Toeristendag in het centrum van Ouddorp. Grote braderie met meer dan 100 kramen en standplaatsen! Met gratis pendeldienst/rondrit

Lichtjesfietstoer Ouddorp
Ouddorp 17 augustus 2018

21.30 uur Lichtjesfietstoer door Ouddorp. ’s Avonds fietsen bij, hopelijk, zeer veel kaarslicht! Aan de bewoners van Ouddorp is weer gevraagd om hun huis, indien deze aan de route ligt, op een sfeervolle manier te verlichten: waxinelichtjes in een jampot, kerstverlichting, lantaarns, lichtslangen, etc. Het VVV-kantoor/Blaeuwe Huus is in ieder geval verlicht! Een prachtige route met iets lekkers voor onderweg. Deelname kost € 2,50 p.p. en de opbrengst gaat naar: Inloophuis De Boei. De route is vanavond vanaf 21.30 uur verkrijgbaar aan de balie van VVV Goeree-Overflakkee (dus niet vooraf!). Org. VVV Goeree-Overflakkee.

Vuurwerk- en lasershow op strand
Ouddorp 18 augustus 2018

22.30-23.00 uur Vuurwerk- en lasershow op strand Oosterduinpad in Ouddorp. Wil je het echt goed zien, loop dan het strand op! Een prachtige lichtshow ondersteund met muziek zorgt voor unieke taferelen op het Ouddorpse strand. Met fantastische lasereffecten, de meest schitterende beelden in laservormen en flitsend vuurwerk, is een spektakel absoluut gegarandeerd! Org. St. Promotie Kop van Goeree.

Straattekenen voor kinderen
Ouddorp 24 augustus 2018

18.30-19.45 uur Kom straattekenen in het centrum van Ouddorp. Ieder kind t/m 12 jaar mag meedoen, en er zijn leuke prijsjes te winnen! Opgeven hoeft niet, en voor krijtjes wordt gezorgd! Na afloop voor iedereen een lekker ijsje! Org. St. Kop van Goeree-Overflakkee i.s.m. Bruna Ouddorp

Omloop Goeree-Overflakkee
Middelharnis 24 augustus 2018 - 25 augustus 2018

29e Omloop Goeree-Overflakkee, start op vrijdagavond om 19.00 uur vanaf het ‘Diekhuus’ in Middelharnis. Wandelprestatietocht van 110 km, ook kortere afstanden mogelijk. Meer informatie: www.omloop.com. Org. St. Omloop.

Trekkerbehendigheidswedstrijden en Boerenbal
Ouddorp 31 augustus 2018

19.00 uur Trekkerbehendigheidswedstrijden en Boerenbal aan het Smalle Einde 1 in Ouddorp. Je hoeft niet zelf een trekker te hebben, sterker nog, je mag niet met de eigen trekker rijden maar met de speciale ‘wedstrijdtrekkers’. Doe mee en/of kom kijken op het gezelligste feestje van de boeren van Goeree! Gratis deelname en toegang. Org. St. Promotie Kop van Goeree.