Een vakantie midden in het bos en toch dichtbij stedelijke voorzieningen? Ga dan naar Droompark De Zanding. Door zijn ideale ligging ben je binnen een half uur in zowel Arnhem als Apeldoorn. Dit is wat Droompark De Zanding ideaal maakt om als gezin een weekje de deur uit te gaan. De hele dag aapjes kijken in Apenheul, lekker spelen bij kinderpretpark de Julianatoren, allerlei soorten dieren spotten bij Burgers’ Zoo in Arnhem of neem een bezoekje aan het Openluchttheater. 

Omgeving

Het centrum van Arnhem is welbekend door de winkelmogelijkheid en voor de jongeren door het uitgaan. Zo heb je Jonas Daniël Meijerplaats, het Audrey Hepburnplein, het Willemsplein, Stationsplein, Velperplein, de Rijnkade en het Jansplein. Apeldoorn daarentegen is wat kleiner, maar voldoende te doen voor degene die van winkelen houden: bezoek het overdekte winkelcentrum Oranjerie. Voor uitgaan moet je op het Caterplein zijn. De Schouwburg Orpheus in Apeldoorn behoort tot de vijf grootste theaters van ons land. 

Faciliteiten

Waar alle faciliteiten samenkomen is het ontmoetingspunt van Droompark De Zanding het hoofdgebouw met een luxe restaurant en snackbar. Voor wie in hun eigen vakantiewoning wilt eten is er een supermarkt met uitgebreid assortiment. Lekker tot rust komen? Dit kan in de loungeruimte of het bruin café. De visie van Droomparken is dat een vakantie net zo, of nog wel meer comfortabel moet zijn als dat je thuis gewend bent. Daarom biedt het park goede internetverbinding. 

Zo zijn er op Droompark De Zanding veel faciliteiten en speelvoorzieningen voor kinderen. Laat ze de hele dag zwemmen in het binnenzwembad of laat ze hun energie kwijt in één van de speelparadijzen. Voor de avonturiers onder ons is er ook de mogelijkheid tot het huren van fietsen en kano’s. Daarmee kun je de zwemvijver op die gelegen is in het park. Ook de zwemvijver leent zich prima om op zonnige dagen in te zwemmen. Om het af te maken kunnen de zonaanbidders liggen op het zandstrand dat gelegen is aan de zwemvijver.