Overnachting

Hotels Berkel en Rodenrijs

Hotels

Wanneer je van plan bent een lang weekend of zo maar een paar dagen tussendoor te plannen in Berkel en Rodenrijs? Dan is het prettig om te overnachten in een goed hotel of bed & breakfast. Lekker slapen, ontbijten en even een paar dagen uitwaaien aan het strand. Berkel en Rodenrijs heeft een B&B onder haar gelederen die een unieke overnachtingsmogelijkheid te bieden heeft.

Hoeve Cornelia

Hoeve Cornelia is een in 1872 gebouwde boerderij welke in 2012 helemaal is omgebouwd tot woonhuis met atelier. Een aantal kamers zijn ingericht als Bed & Breakfast. Je mag naar deze B&B je hond meenemen. Alle kamers hebben een eigen opgang en badkamer.

Ook zijn er twee fietsen aanwezig, waar iedere B&B bezoeker gebruik van kan maken. Deze Bed & Breakfast ligt in het buitengebied van Berkel en Rodenrijs midden in de natuur.

Hotels Zoetermeer

In de buurt van Berkel en Rodenrijs ligt Zoetermeer. Zoetermeer biedt de mogelijkheid om vlak bij Berkel en Rodenrijs te overnachten in een luxe hotel.

Golden Tulip Zoetermeer

Golen Tulip hotels zijn een begrip in Nederland en ver daar buiten. Golden Tulip Zoetermeer is centraal gelegen onder de rook van Den-Haag. De ideale uitvalsbasis voor mensen die Berkel en Rodenrijs en de natuurgebieden willen bezoeken. 64 moderne kamers en voor mensen die wat langer willen blijven 8 luxe appartementen.

Bastion hotel Zoetermeer

Een driesterren hotel wat een prima verblijf garandeert. Dit hotel is een mooie uitvalsbasis voor mensen die de natuurgebieden van de Kop van Goeree gaan bezoeken. Een prima hotel met uitgebreid ontbijt en een eigen parkeerplaats.

Vanuit dit hotel kan prima een dagje uit in de randstad worden georganiseerd. Bij terugkeer kan gedineerd worden in het sfeervolle a la carte restaurant.