Een privéjet huren voor vakantie heeft vele voordelen. De meeste mensen vragen zich steeds meer af waarom zulke vluchten steeds populairder worden. Als je je een beetje in deze branche verdiept, zul je merken dat er veel voordelen zijn die ze zo speciaal maken. De meeste onder ons zullen denken dat vliegen met een privéjet alleen in het bereik van de hogere klasse of elite ligt. Maar de werkelijkheid is dat privé-vliegreizen tegenwoordig toegankelijker zijn dan ooit.

Het huren van een privéjet ligt tegenwoordig binnen ieder zijn bereik.

Geniet meer van je vakantie door de reistijd te verkorten. Heb je bij het nemen van een continentale vlucht 2 uur inchecktijd van tevoren nodig en voor een intercontinentale vlucht 3 uur, met het nemen van een privéjet is de inchecktijd, maar slechts 15 minuten van tevoren. Je loopt als het ware gewoon naar buiten en stapt aan boord. Dit staat ook wel bekend als FBO’s (Fixed-Base Operators) en bieden het gebruik van privé terminals aan. Ze zorgen voor snelle starts en vertrekken, verhogen de beveiliging en anonimiteit van VIP-reizigers die wat meer privacy willen.

Een privéjet huren betekent: vliegen zonder wachttijden.

Geniet je voor de eerste keer van het vliegen op deze manier, dan zul je snel ontdekken dat privé vliegen niet is zoals je voorheen vliegen gewend was, zelfs al maakte je gebruik van eersteklas vluchten. Je zult in geen enkele rij te hoeven wachten, je zult geen beveiligingsonderzoeken doorlopen. Je zult geen last hebben van een langdurig instapproces of enige vorm van bureaucratie die gepaard gaat met een lijndienst.

Als je aankomt, word je begroet door een employé van de privé terminal die je koffers aan boord plaatst. De details van je vlucht zijn ruim van tevoren afgehandeld en bij het tonen van je ID word je aan boord verwelkomd. Bij aankomst worden je koffers in een luxe auto geplaatst die vooraf is geregeld, je bent helemaal klaar om van je vakantie te genieten. Kortom: een privéjet huren voor vakantie betekent reizen zonder zorgen.