Resort Zuiderzee ligt nabij Elburg, de Veluwe en attractiepark Walibi en aan het Veluwemeer. De ligging biedt echter veel meer voordelen. Dat begint met het privéstrand van maar liefst een kilometer lengte op het resort zelf en de eigen jachthaven, waardoor het resort niet alleen per auto maar ook boot te bereiken is. Het water voor u is de ideale plek voor waterrecreatie. En achter dat water ligt de Veluwe, Nederlands grootste bosgebied van Nederland waar u zich kunt laven aan de pracht van de naaldbossen en de vele dieren die in dit natuurgebied leven. Reden genoeg dus om op het EuroParcs resort Zuiderzee een huis te kopen toch?

EuroParcs resort Zuiderzee een huis kopen: de mogelijkheden

Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

U kunt een tweede woning aanschaffen voor puur eigen gebruik, gedeeltelijk voor de verhuur en gedeeltelijk voor eigen gebruik of voor honderd procent voor de verhuur. Wanneer u voor rendement gaat is het uiteraard de beste optie om uw nieuwe bezit jaarrond te verhuren. Gebruikt u het recreatieobject een gedeelte van het jaar zelf, houd dan rekening met lagere verhuuropbrengsten.

Reële of gegarandeerde verhuuropbrengsten

U heeft bij een aantal recreatieobjecten de mogelijkheid om vooraf al zeker te zijn van inkomsten via de zogeheten gegarandeerde verhuuropbrengsten. Daarbij krijgt u de garantie dat het recreatieobject een met u afgesproken omzet genereert: u ontvangt een vooraf met u overeengekomen bedrag.Bij reële verhuuropbrengsten krijgt u de daadwerkelijke verhuurinkomsten, ook met aftrek van de verhuurprovisie, op uw rekening door het park gestort. En daarnaast ontvangt u natuurlijk in uw inkomsten de jaarlijkse stijging van de verhuurprijzen. Wel geldt bij dit alles: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst. EuroParcs adviseert u in de meeste gevallen voor de reële opbrengsten te gaan. Dat heeft ook te maken met de restricties die van toepassing zijn wanneer u kiest voor gegarandeerde verhuuropbrengsten. Eigen gebruik van de woning is dan in het geheel niet mogelijk.