Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie en je eigenlijk wel een beetje weet wat je wilt moet je nog op zoek naar de juiste soort. Jaloezieën zijn er natuurlijk in verschillende soorten. Daarom is goed om een beetje meer daar over te weten.

Houten Jaloezieën gemaakt op maat

Houten jaloezieën geven een stoere en natuurlijke uitstraling. Je kunt met deze jaloezieën zelf bepalen wat voor lichtinval je naar binnen wilt laten komen. Daarmee kan je dan ook de privacy bepalen. Deze jaloezieën worden als ideaal gezien voor woonkamer of slaapkamer. Iedere ruimte of woonstijl krijgt met deze jaloezieën een rustieke en unieke uitstraling. De houten Jaloezieën van Ilumio hebben jaloezieën met een eigen unieke uitstraling. Ze worden op de juiste maat geleverd en zijn afgewerkt met een houten profiel en eenvoudige bediening.

Doordat ze op maat gemaakt zijn passen de jaloezieën altijd op de juiste plek. De maten kunnen verschillen tot 240 cm breed en 270 cm hoog. Deze jaloezieën zijn geschikt voor alle ramen en deuren en wordt ook veel gebruikt als zonwering. De Jaloezieën zijn gemaakt van lindenhout en de lamellen zijn 50 mm breed en hebben een optrekkoord en tuimelkoord waardoor je ze eenvoudig kan bedienen voor de juiste lichtinval en inkijk.

Ladderband of ladderkoord

Je kunt bij de houten jaloezieën ook kiezen uit een ladderband of ladderkoord. Het ladderkoord is de standaarduitvoering en de ladderband een luxere uitvoering. Bij de ladderband heb je aan beide kanten een stoffen band van boven naar beneden de gaatjes bedekken. Die gaatjes houden de lamellen bij elkaar. De naam van de ladderband komt weg van het feit dat het aanzicht een ladder lijkt.

Waarom Ilumio Raamdecoratie

De Ilumio raambekleding is van topkwaliteit en heeft een scherpe prijs. Er zit dan ook een garantie op van vijf jaar. De raamdecoraties worden allen gemaakt van materialen en stoffen van een hoge kwaliteit. De raamdecoratie kan dan ook op de gewenste maat gemaakt worden. Er is raamdecoratie voor ieder soort raam ook voor dakramen en draai-kiepramen.

Raamdecoratie voor iedere situatie

Raamdecoratie houdt in de zomermaanden het felle licht buiten en vanzelfsprekend ook de warmte die beperkt wordt in huis. Met de raamdecoratie kan je ook privacy in huis maken door de inkijk vanaf buiten te verminderen. Natuurlijk draagt de raamdecoratie ook bij aan de sfeer in de ruimte waardoor je van jouw huis een echt thuis maakt. Doordat bij Ilumio de raambekleding op maat gemaakt wordt heb je altijd een passende oplossing. Natuurlijk moet je dan wel weten wat voor een raambekleding je graag zou willen. Er zijn verschillende soorten raambekleding die je bij Ilumio kan bestellen. Denk hier bij aan:

·        Gordijnen

·        Rolgordijnen

·        Dakraam rolgordijnen

·        Duo rolgordijnen

·        Aluminium jaloezieën

·        Houten jaloezieën

·        Pvc jaloezieën

·        Vouwgordijnen

·        Plisségordijnen